14 Şubat 2012 Salı

Rüya Avcısı (Her Şey Duruyor) (Her Şey Susuyor) (Her Şey Ölüyor)

     Merhaba.
     Benim adım Rüya Avcısı. Daha önce tanışmıştık.
Kendimi bırakıp insanların rüyalarında dolaşıyorum. Şahıslar umurumda değil, ben onların hayalleriyle besleniyor, karanlık dünyalarında nefes alıyorum ve iştahıma uygun olanı yutup, aklımda sindiriyorum.
Şimdi algılarımı temizleyip, kim bilir kimlerin rüyalarını yaşayacağım?
Merhaba, içeri girebilir miyim?
     Brrrrrrr Soğuk. Sıkılıyorum. Koşmak, ıslanmak, ağlamak, yumruk atmak istiyorum. Mmmmmm. Bir rüya avcısının böylesi hisleri olmaz, Rüya avcıları hissetmez, hissedilenleri yaşar. O zaman ben de birinin hislerini yaşamaya başladım demek ki. 
     Bir havuz görüyorum. Gece. Havuzun etrafı iyi aydınlatılmış. Kalabalık. Nnnnnnnn. Biri koşarak, üzerinde dumanlar tüten havuza atlıyor. Havuzun etrafındaki insanlar kahkahalarla havuza atlayan gencin ardından gülüyorlar. Gözlerinden yaşlar gelinceye, nefesleri kesilinceye kadar gülüyorlar. Havuza atlayan genç, suyla temas ettiği an acılar içinde çığlıklar atıyor. Bağırıyor. 
     Uuuuuuuu. Güzel, güzel bir rüyayı takmışım oltama. 
     Havuza atlayan genç yanıyor. Yanarken çığlıklar atarak bağırıyor. Acısı tüm dünyayı dolduruyor ama onu izleyen seyirciler zevkten birbirlerine saldırıyor, coşkudan yerlerinde zıplıyor, neredeyse tahrik olmuş gibi şehvetle kendilerinden geçiyorlar. 
     Şşşşşşşş. Havuzun etrafında meraklı bir bekleyiş oluyor. Biraz önce suya atlayan genç yanıp yok oluyor. Çevredekilerin enerjisi soluyor. Şimdi yüzlerinde "devamı nerede" der gibi bir ifade var. Sessizlik tüm şehveti öldürüyor. 
     Sssssssss. İçlerinden yaşlıca bir adam diğerlerine seslenerek bir yeri gösteriyor. Bütün seyirciler hemen adamın gösterdiği yöne dönüyor. Rrrrrrrrrr. Genç bir kadın koşarak havuza doğru geliyor. Aslında mesafe çok kısa ama o koştukça yol uzuyor, yüzündeki heves git gide artıyor. Sanki birazdan öleceği havuza atlamak için can atıyor. Eeeeeeeee. Mmmmmm. İzleyiciler tekrar bağrışmaya, kahkahalar atmaya, coşmaya başlıyorlar. 
     Vay Vay Vay, bu nasıl bir oyun böyle? Bu nasıl bir rüya böyle? Bayıldım. O izleyicilerin yanında olmak ve ya havuza atlayanların yerinde olmak bana ne denli bir haz verir kim bilir?
     Olsun, ben bir Rüya avcısıyım ve bunları zaten her gece yaşıyorum. Mmmmmm. 
Havuza koşan genç kadının gözleri, ölümüne her yaklaştığında daha fazla parlıyor, bu da izleyen herkesi daha fazla çıldırtıyor. Bağırıyor, çağırıyor, oldukları yerde sevinçten form değiştiriyorlar. Bir kaç çift öpüşüyor, bazıları nefessiz kaldığı için tutunacak bir yer arıyor, kimi ise elindeki sıvıyı başından aşağıya döküyor. Havuza ulaşan genç kadın bir akrobasi hareketi yaparmış gibi önce kendini havaya doğru atıyor ve sanki yaptığına saygı gösteriyormuş gibi disiplinli ve yumuşak bir şekilde kendisini dumanları tüten havuza bırakıyor. Kadın suya değdiği an avazı çıktığı kadar bağırıyor, bu çığlıklara seyircinin coşku feryatları karışıyor, dünyanın dengesi bozuluyor. 
     Ağzım sulandı. Iııııııı. 
     Genç kadın yanıp toz oluncaya kadar zevk çığlıkları devam ediyor.  
     Ooooooo. Biri daha koşarak havuza doğru geliyor. Kalabalık patlarcasına çığlıklar atmaya devam ediyor. Havuza atlayacak kişi bu sefer genç bir delikanlı. Yüzü yaptığının  kutsallığıyla yumuşamış, bir an önce ölmeyi istiyormuş gibi arzulu. İzleyicilerin arasından bayılanlar oluyor. 
     Vay!!! Bu değişik bir gelişme. Bayılan izleyici havuza aaaaaaaa düşüyor. Ssssssss. Havuza düşen izleyici çığlıklarla ayılıyor ve yanmaya başlıyor. Onu izleyen başka bir seyirci, coşku sarhoşluğuyla başını çıldırmış gibi sallayarak, kahkahalarla havuza atlıyor. Puhhhhhhhh. Çok iyi be. Bu nasıl bir rüya? Bayıldım. Mmmmm.
Havuza bir anda bir çok kişi atlamaya başlıyor. 
     Atlıyorlar, yanıyorlar, acı kahkahalar, sevinç çığlıkları, feryatlar bir birine giriyor. Seyirciler bu kadar çok muydu acaba? Yoksa rüyanın üreticisi durmadan çoğaltıyor muydu onları bilmiyorum. Ben Rüya avcısı olarak buna yorum yapmayacağım ama gördüğüm manzara beni bile şehvete sürükledi. Onlarca. Aaaaaa, Yüzlerce  Eeeee gülen insan ölmek için, kahkahalar atarak havuza dalıyorlar. Vvvvvvv. Su hepsine yetiyor, onların kahkahalarını acıya çeviriyor ve kül ediyor. 
     Havuza atlayanlar hala bitmiyor. Devam ediyor. O kadar çok bağrış, o kadar çok çığlık, o kadar çok acı, o kadar çok duygu var ki havuzun üzerinde, hava, sudan daha fazla yoğunlaşıyor ve insanları havuz başında sarıp yakmaya başlıyor. Her şey, kısa bir an sonra bitiyor. 
     Her Şey Duruyor. Her Şey Susuyor. Her Şey Ölüyor.
     Mmmmmmm. Benim adım Rüya avcısı. Daha Önce tanışmıştık. Bu gecelik başka rüya avlamayacağım. bu rüyanın tadını çıkartacağım. Belki tekrar tekrar izleyeceğim. 
 

 Zzzzzzzz.